Dyrlæge Østerbro

dyrlæge østerbro og hellerup

Hellerup Dyreklinik

Velkommen til Hellerup Dyreklinik, en af de bedste dyrlæger i Københavnsområdet. Vores mål er at give alle dyr en god og stressfri oplevelse samt professionel og grundig behandling.

Vi er en lille veterinærklinik i udkanten af Hellerup og tæt på Østerbro i Københavnsområdet, bestående af et team af meget erfarne dyrlæger, en autoriseret veterinærsygeplejerske og dyrlægestuderende. Vi er en professionel, imødekommende, personlig og frem for alt stressfri dyreklinik der altid er klar til at tage imod dig og dit kæledyr.

Dyrlæge Østerbro

Stressfrit forløb til dit kæledyr og dig

Vi er en lille, stressfri dyreklinik i København, med et venteområde, tre konsultationsrum, et kirurgirum og laboratorie plads. For at skabe et stressfrit miljø er vores tre konsultationsrum opdelt således, at der er et rum udelukkende til hund, et til kat og et til gnavere. Vi sætter tid altid tid af til grundig rådgivning, så længe du føler behov for, samt tid til at dit dyr kan bevæge sig rundt i klinikken og blive komfortabel med omgivelserne. Vores mål er at gøre jeres besøg så behageligt og roligt som muligt, sådan så dit kæledyr får en god oplevelse og du går trygt herfra med om dit dyrs helbred og eventuelle kommende behandlingsforløb.

Dyrlæge Østerbro
Dyrlæge Østerbro
Dyrlæge Østerbro
Dyrlæge Østerbro

Vores hold

Hos Hellerup Dyreklinik er det altid kærligheden til dyr og forståelse for din situation som ejer, der danner grundlaget for vores arbejde! Derfor består vores team udelukkende af dedikerede, passionerede og ikke mindst dyreelskende dyrlæger, veterinærsygeplejersker og dyrelægestuderende.

Dyrlæge Østerbro

juliana sommer

Dyrlæge

Juliana er uddannet dyrlæge fra Københavns Universitet i 2018, og har desuden en master i veterinærmedicin og Zooteknik fra Colombia 2011, hvor hun ligeledes er uddannet dyrlæge.

 

Med mange års erfaring som dyrlæge, samt klinikejer i sit hjemland Colombia, har Juliana været igennem mange patienter og spændende opgaver, bl.a. som dyrlæge i Sao Pablo zoologiske have, Sorocaba i Brasilien. Desuden har hun har været med til at udvikle en stressfri træningsteknik til flodheste, som skulle have taget blodprøver, samt andre dyr der skulle behandles med medicin dagligt.

 

I Danmark har Juliana arbejdet som dyrlæge i Vedbæk og i andre store klinikker i København, men at starte sin egen dyrlægeklinik i Danmark, har været hendes drøm i lang tid og har været på tegnebrættet i mange år.

 

Juliana har stor interesse for akutmedicin, hvilket har givet hende mulighed for at være en del af teamet på et af de største akutcentre for familiedyr i Florida.

 

At arbejde med dyrs tænder og mundhule er ligeledes en af Julianas største interesser, da hun mener, at det har en stor betydning for dyrenes sundhed og livskvalitet.

 

En rolig kommunikation og kontakt med dyrene, samt deres ejer, har altid være højt prioriteret – netop dette, gav Juliana mulighed for at opstarte projektet: ”Hunde hører historier på biblioteket”, hvor adskillige børn læste højt for hunde trænet til formålet, og projektet havde stor succes.

 

I fritiden er Juliana dyrlæge for høns og kaniner i Københavns skolehaver, hun danser salsa og elsker alle de latinamerikanske rytmer. Privat bor Juliana med sin samlever, deres to børn og en lille chihuahua, panda, i København.

Dyrlæge Østerbro

MARTA KUSZNERCZUK

Dyrlæge

Marta Kusznerczuk er uddannet som dyrlæge i Polen fra Warszawa University of Life Sciences i 2013. I januar 2017 fik Marta Dansk Autorisation som dyrlæge.

I hendes studietid og ferier arbejdede Marta på adskillige dyreklinikker i Polen og udlandet. Efter at have færdiggjort sine studier arbejdede hun på en hesteklinik og i en blandet praksis, hvor hun fik erfaring med behandling af smådyr.

Marta interesserer sig især for kirurgi og tandpleje, hvilket hun kontinuerligt forsøger at udvide sin viden inden for, ved at deltage til foredrag og veterinærkonferencer. Marta er desuden den lykkelige ejer af en 17-årig hund, Froter, hvorfor hun er særlig opmærksom på geriatriske patienter.

Dyrlæge Østerbro

Alicia Cózar

Dyrlæge

Alicia blev uddannet som klinisk dyrlæge, med speciale i dermatologi og feline intern medicin på Complutense University of Madrid for mere end 15 år siden. Hun blev efterfølgende videreuddannet i dermatologi ved ESAVS (European Society of Advanced Veterinary Studies).

 

Alicia har blandt arbejdet som dyrlæge på Animal Medical Center i New York og Kelso Veterinary Specialists i Skotland. I 2013 modtog hun akkreditering fra AVEPA i dermatologi, samt modtog certificering i feline medicin fra ESPVS.

 

Alicia har siden 2014 været ansvarlig for uddannelse af kandidatstuderende i AEVA, samt er samarbejdspartner med adskillige veterinære fagblade og konference, hvor hun blandt andet fungerer som foredragsholder.

 

Alicia er eksternt tilknyttet Hellerup Dyreklinik og kan derfor ikke findes fysisk på klinikken. Dog kan der ved kontakt til klinikken arrangeres online konsultationer med Alicia.

Niklas - dyrlægestuderende

Niklas Simonsen

Dyrlægestuderende

Niklas er dyrlægestuderende på 5. år på Københavns Universitet og er færdiguddannet til sommer 2025. Han har altid været opsat på at arbejde med smådyr og dygtiggøre sig inden for faget. Niklas har været tilknyttet klinikken siden dens start, hvilket har været den perfekte vej ind i den praktiske del af faget.

På klinikken assisterer Niklas med alt fra kliniske undersøgelser, laboratoriearbejde, kirurgi, behandling, kundeservice, mm. Niklas har mange interessefelter inden for faget og bruger derfor især sin tid på klinikken til at suge så meget viden som muligt til sig fra de tre dyrlæger.

Niklas er vokset op med hunde, kat, høns og fisk og har derfor altid haft tæt kontakt med dyr. Derfor har der heller aldrig været en plan B, hvis ikke han skulle blive dyrlæge.

En af de bedste
veterinærklinikker i København

På Hellerup Dyreklinik behandler vi hunde, katte, kaniner, gnavere og fugle og tilbyder konsultation, vaccination, foder, ultralyd, laboratorieundersøgelser, ernæringsrådgivning, kirurgi, tandbehandling, klipning og pelspleje, samt akut behandling af dit dyr.

Vi sætter en dyd i at undersøge alle mulige scenarier og på den måde sikre os, at vi tilbyder dit kæledyr den bedste behandling samt grundig rådgivning af ejer, så du altid er indstillet på hvilket forløb du og din ven går i møde.

Hellerup dyreklinik er en af de bedste dyrlæger i København når det kommer til dermatologiske problemstillinger, da vi på klinikken har en hud- og allergispecialist, Dyrlæge Alicia Cózar. Alicia er uddannet i Madrid og Wien og har mere end 15 års erfaring inden for dermatologien. Derfor kan vi tilbyde dybdegående undersøgelser og behandlingsmuligheder til dyr med hud- og allergiproblemer, samt fungere som en henvisningsklinik inden for dette område.

I vores klinik har vi også et udvalg af kvalitetsfoder, godbidder, hø, plejeproduktet og meget andet til din hund, kat eller gnaver. Ønsker du et specielt produkt vi ikke har på lager, kan vi altid bestille det hjem.

Dyrlæge Østerbro

Hellerup Dyreklinik ligger i udkanten af Hellerup, ikke længere end et stenkast fra Østerbro! Så hvis du ønsker at finde en dyrlæge på Østerbro, som altid giver sig tid til dig og dit kæledyr, ville Hellerup Dyreklinik være et rigtig godt valg. Vi står altid klar til at tage imod nye patienter og klienter, også hvis du bare skulle have nogle spørgsmål angående dit dyrs helbred, foder eller lignende.