Som ejer af en hund, kat eller kanin har din hund eller kat et langt og godt liv. På Hellerup Dyreklinik i København anbefaler vi altid at forklare alle fordelene ved ormekur til ejeren. På denne måde beroliger vi ejeren og forsøger at gøre ventetiden så let som muligt og uden stress.

Tratamiento antiparasitario preventivo

Ormekure er receptpligtigt i Danmark, hvilket betyder, at vi skal have set dyret for at måtte udlevere en ormekur.

Skal du ud at rejse, skal din hund til nogle lande have en såkaldt forebyggende ormebehandling. Du kan bestille en tid til dette – eller benytte dig af vores drop-in service, hvor du blot kommer forbi inden for åbningstiden. Du skal dog være opmærksom på, at dyrlægen kan være i gang med f.eks. at operere eller være på hjemmebesøg, så der kan forekomme ventetid. Det kan være en god idé at ringe og sikre dig, at du ikke skal vente for længe.

Rejse med hund og kat kan øge risikoen for orm, og endda smitte med typer af orm (eller andre parasitter) som vi ikke har i Danmark. Derfor er det altid en god ide at tage en snak med os i klinikken omkring rejse med dit kæledyr.

Det anbefales at ormekur internt hver 6. måned.

Vil du have mere information om dette emne?

Type parasitter:

Hunde og katte kan få flere forskellige typer orme. Det samme for dem alle er, at de nogle gange kan blive til en alvorlig sygdom, hvis de ikke behandles. De mest almindelige orme er rundorm og bændelorm, men der er også andre orme som haveorm og hjerte / lungeorm. Disse er normalt unge dyr, der er inficeret med orme og ofte fra deres mor gennem deres modermælk. Infektion kan dog også forekomme i miljøet, f.eks. F.eks. Gennem lopper og mus, gennem sneglesvind eller direkte fra afføring. Nogle typer orme kan endda inficere mennesker og forårsage alvorlig sygdom.

Symptomer:

Symptomer på orm kan være diarré, nedstemthed, hoste, vægttab, kedelig hud/pels kløe og en vommet mave. Ved en stor ormebyrde kan man måske se orm i opkast eller afføring. Det er dog langt fra alle typer af orm der kan ses med det blotte øje, så afføringsprøver er ofte den bedste måde at stille diagnosen.

Samarbejder

Køb sund mad og tilbehør til hunde og katte

Hundetræner og fotograf

Volunteer veterinary in Skolehaverne i kbh

Frisør og hunde- og katteæstetik

Kontakt information

skriv til os eller kontakt os på vores sociale medier

Judithsvej 9, kld. 2900 Hellerup

Telefon: 70160022

info@hellerupdyreklinik.dk

CVR: 41781653


Hellerup Dyreklinik I københavn

Judithsvej 9, kld. 2900 Hellerup
Telefon: 70160022
info@hellerupdyreklinik.dk
CVR: 41781653

Åbningstid:

Mandag – Fredag Kl. 8.00 – 16.00
(Konsultation kun efter aftale)

Vi tilbyder også akut behandling 
fra 16:00 – 22:00 i hverdage i weekender.