HELLERUP DYREKLINIK

Hellerup Dyreklinik – en stressfri klinik

Vi er en lille, stressfri dyreklinik med et venteområde, tre konsultationsrum, kirurgirum og laboratorie plads. For at skabe et stressfrit miljø er vores tre konsultationsrum opdelt således, at der er et rum til hund, et til kat og et til gnavere. Vi sætter tid af til både dig og dit dyr, så der både er tid til grundig rådgivning så længe du føler behov for, samt tid til at dit dyr kan bevæge sig lidt rundt i klinikken og blive forkælet med en godbid eller to og på den måde falde til ro i vores omgivelser. Vores mål er at gøre jeres

JOHNNI CHRISTIANSEN

Teknisk

Caroline Sommer

DyrlæDyrlægeassistentge

Sofia Andrade

Pædagog og specialist i skræmt dyreterapi

Dyrelægestuderende

Patricia

Dyrlæge

Daniela

Klinikassistent /
Veterinærsygeplejerskestuderende

Hellerup dyreklinik – til dig og dit kæledyr

På Hellerup Dyreklinik behandler vi hunde, katte, kaniner, gnavere og fugle og tilbyder konsultation, vaccination, foder, ultralyd, laboratorieundersøgelser, ernæringsrådgivning, kirurgi, tandbehandling, klipning og pelspleje, samt akut behandling af dit dyr.

Vi sætter en dyd i at undersøge alle mulige scenarier og på den måde sikre os, at kunne tilbyde dit kæledyr den bedste behandling, samt grundig rådgivning af ejer så du altid er klar over hvilket forløb du og din ven går i møde. 

I vores klinik har vi også veterinær Alicia Cózar, specialist i hud og allergi, uddannet i Madrid og Wien og med en erfaring på mere end 15 år i dermatologi. Derfor kan vi tilbyde en dybdegående undersøgelse og forberedelse af behandlingsmuligheder for dit dyr, samt fungere som en henvisningsklinik, hvis det lider af hudproblemer eller allergi.

Vi har også et udvalg af kvalitetsfoder, godbidder, hø, plejeprodukter og meget mere til din hund, kat eller gnaver. Hvis du ønsker et specielt produkt, som vi ikke har på lager, kan vi altid bestille det derhjemme.


Konsultation i børnehøjde


Hos Hellerup Dyreklinik Copenhague er det vigtigt at indrage børnene i konsultationen. Ofte er det barnets kæledyr og det er derfor vigtigt for os, at de ikke ser os som en ubehaglig oplevelse hverken for dem eller for deres kæledyr. Derfor tilbyder vi altid at jeres barn kan komme med i konsultationen og vi har også vores helt egen dyrebamse klinik.

Har du spørgsmål til os? Det tager kun et par minutter.

Samarbejder

Køb sund mad og tilbehør til hunde og katte

Hundetræner og fotograf

Volunteer veterinary in Skolehaverne i kbh

Frisør og hunde- og katteæstetik

Kontakt information

skriv til os eller kontakt os på vores sociale medier

Judithsvej 9, kld. 2900 Hellerup

Telefon: 70160022

info@hellerupdyreklinik.dk

CVR: 41781653


Hellerup Dyreklinik I københavn

Judithsvej 9, kld. 2900 Hellerup
Telefon: 70160022
info@hellerupdyreklinik.dk
CVR: 41781653

Åbningstid:

Mandag – Fredag Kl. 8.00 – 16.00
(Konsultation kun efter aftale)

Vi tilbyder også akut behandling 
fra 16:00 – 22:00 i hverdage i weekender.